top of page

Öppettider 

 

Fredag  23 maj: 16:00-21:00

Lördag  24 maj: 11:00-21:00

Söndag 25 maj: 11:00-18:00   

 

Kontakt och karta

Klicka på menybilderna nedan för att se vad som händer på Kök & Grill 2014

BBQ fest, tredspaning, köksplanering och Street Food SM 

 

Ett nytt arrangemang etablerar sig i Stockholm som tar temperaturen på några av de mest aktuella trenderna just nu - Kök, grill, Street Food och matlagning.

 

Var åttonde Svensk sägs gå i planerna på att göra om sitt kök, intresset för matlagning är större än någonsin och intresset för kvalitativa, äkta och ekologiska varor är på stark frammarsch, samtidigt så har vi sett ett enormt uppsving för intresset för Street Food och Food Trucks. Dessa teman står därför i fokus på arrangemangets mat och kök-sektion. Den andra delen av arrangemanget huserar Sveriges första riktiga grillmässa; Trenderna, maten, restaurangerna och produkterna. All inspiration du behöver inför grillsäsongen - i närvaro av vinnare och finalister från TV4 programmet Grillmästarna 2013!

 

Nedan finner ni ett axplock av aktuella inslag, och i menyn ovan får ni mer information genom att klicka på de olika symbolerna (håll muspekaren över symbolen för information). Varmt välkomna till Stockholms största grillfest!

Utomhuskök!

Utomhuskök är en eskalerande trend som presenteras på plats blandat av BBQ World med köket One Q. 

Menyerna uppe!

Nu börjar menyerna komma upp, se vad som bjuds på plats under grillmässan

Kända BBQ mästare och matlagningsprofiler

På plats träffar ni en rad kända matlagningsprofiler, kockar och grillmästare. Per Ehrlund, bilden, finner ni i grillkolls serveringalla dagar, Erik Lallerstedt på plats fredag, Jonas Karlsson vinnare av Pizza SM 2013 under lördagen - mfl. Läs programmet för att se vilka ni träffar vilken dag. 

Grillar, vedugnar och produkter på plats

Säsongens hetaste nyheter inom grillar, vedugnar, pizzaugnar och utekök! se ett smakprov av som kommer visas här

Besök i brandbilen

Räddningstjänsten och Brandskyddsstiftelsen finns på plats för att prata brandsäkerhet i samband med grillning, men även för att erbjuda barnen ett besök i brandbilen. Det gäller att passa på dock, brandmännen är nämligen i tjänst och kan komma rycka ut!  

Klimatsmarta köksnyheter

Puustelli och Härjedalskök är två kökaktörer som presenterar olika sätt att tänka hållbart när det gäller planeringen av ett nytt kök. På plats finns även Quooker - en klimatsmart lösning som ger kokande vatten direkt i kranen. 

Please reload

bottom of page