top of page

Ätbart på Grillmässan

Finns det något härligare än doften av grillat?! 

 

På Grillmässan i Kungsträdgården kan ni inte bara njuta av en mängd olika smakprover, ni finer också några av Sveriges främsta grillmästare, Steak Houses och catering aktörer på plats för att servera er sitt bidrag till årets BBQ fest. 

Medverkande Krögare

JD Grill& Event 

 

Andreas Mathiasson vann senast EM guld i BBQ 2014 och blev känd för Svenska folket när han vann TV4 Grillmästarna 2013. Tillsammans med Johan Drevhage, finalist i TV4 Grillmästarna 2014 driver dem cateringverksamhet och öppnar en unik servering för Grillmässan som bjuder på både show och grillat när det är som aldra bäst. 

 

KantarellKungen

 

Hos Kantarellkungen handlar allt om skogens guld.

 

Kantarellkungen kör till vardags Food Truck i Stkholm och var Smaka på Stockholms mest besökta Food Truck 2014. Kantarellen går som en röd tråd genom alla rätter och har så gjort sen starten 2012. På grillmässan lämnar dem Food Trucken och öppnar istället en större servering där dem kör sin meny med en Grilltvist och Västerbottensost som smakförhöjare. Vi väntar spänt på resultatet!

 

Texas Longhorn 

 

Ingen grillmässa utan Texas Longhorn, kedjan som tagit Sverige med storm firarade 20 år förra året och var grillmässans mest besökta servering 2014. I år kompletterar dem med en Vegoburgare samt att flertalet av deras stamgäter upptrder på scenen! 

 

Vego Magasinet

 

Mattias Kristiansson är chefredaktören för Vego Magasinet som för många livit en guru i Veganska matlagning, ofta inbjuden på mässor och caterinuppdrag. På Grillmässan öppnar han servering med Ahlströms Vegoburgare och Ridderheims Tzay spett - Mattias style! För alla som trodde att man måste ha kött på grillen är detta en inspirationskälla och ett måste att prova på plats. 

 

 

Swedish Texas BBQ Team

 

 

Vin bar

 

Prime Wine öppnar öppnar sommarens härligaste vin och champagnebar på plats. Slå dig ned i loungen och låt dig smakas av sommarens härligaste viner och mousserande drycker. 

MENY

 

Texs Ribs

Hamburgertallrik

Vego Brugare

Ceasar Wrap 

 

 

Grillmästare

 

Missa inte Grillmästarnas show och servering där du får chansen att äta grillat tillagad av Europas främsta BBQ mästare! 

 

Maten tillagas inför publik och utgör en show i sig själv. 

Hamburgare

 

Vem har Sveriges godaste grillade hamburgare? 

 

Texas Longhorn, Grillmästarna på JD Grill&Event och Vegomagasinet har alla sin version av Sveriges godaste grillade haburgare. Texas Longhorn utmanar dessutom bägge de andra genom att både erbjdua vegoburgare och "vanlig" hamburgare

Meny

 

Angusburgare med specialframtaget Briochebröd i samarbete med Gateau och Lindströms Angusburgare 

 

Lammracks från Gourmetli

med rawfood 

 

 

 

 

Meny

 

Vegoburgare i samarbete med Ahlström Factory och Bagarn i Hornstull

 

Tzayspett i samarbete med Ridderheims

 

 

 

 

Gyllene drycker

 

En fulländad BBQ fest saknar sällan ingrediensen av gyllene drycker. Årets grillöl blev Budvar och serveras av alla krögare på plats. Men för den som vill prova fler sorter för sin personliga favorit rekommederas provsamkningstältet för öl och vinprovning! 

Meny

 

Grillad Kantarelltoast med Västerbottenost

 

Spareribs ala Katarellkungen

 

 

 

 

bottom of page