top of page

Vad händer på Grillmässan?!

PEREZ-7469.jpg

Provsmakning och handel av Grillsommarens nyheter och måsten

lda_mgd_bottle.jpg

Årets Grill öl

Vi utser varje år ett öl som 
passar särskilt bra till grillad mat och som vi serverar på plats. Drycken skall vara folklig precis som grillat och därmed tilltala en så bred målgrupp som möjligt. Årets grill öl är en given törstsläckare under sommaren och som sagt går väldigt väl ihop med grillat. I år har vi utsett Miller till årets grill öll

Boka bord på fredagen ! 

Grillmässan är framförallt en inspirationsplattform inför utesäsongen. Vilka är årets smaktrender och nyheter?  Vilka såser är just dina favoriter?  Flera utställare erbjuder smakprover i sina montrar och i samarbete med City Gross och Luxia Grillkol så kan ni bland annat testa en rad olika såser ihop med helgrillad gris! Självklart kan ni också handla med produkter hem. 
CPH garden (2).jpg

Art Nation

I år har vi uppgraderat sittplatserna rejält. I samarbete med Thors-Design är stora delar av serveringens sittplatser byggd med deras gedigna utemöbler av återvunnet trä. Dansk design och prisbelönt miljöarbete i unik kombination.
 
Under öppningsdagen på fredagen så erbjuder vi möjligheten att boka bord. Något som som inte är möjligt under lördagen och söndagen som normalt har väldigt mycket besökare. Vid bordsbokning på fredagen så får ni möjlighet att njuta av grillad mat i världsklass på ett sätt som de övriga dagarna inte ger möjlighet till på samma sätt. Festivalstämningen byts ut mot en matupplevelse utöver det vanliga. Fredagen erbjuder en utökad specialmeny Grill ala carte och vår odelade uppmärksamhet och service. En av Sveriges absolut mest meriterade Grillmästare, Andreas Mathiasson, har  komponerat menyn och är personligen delaktig i tillagningen av er måltid.  Missa inte denna möjlighet. Här kan ni även komma med egna önskemål utanför menyn om ni bokar minst fem dagar innan. Begränsat antal platser. 
green line
Anmäl ert intresse för bordsboking här för mer information 

Thanks for submitting!

balance-3734457_960_720.jpg
vadhanderisthlm.jpg

En del av Sverige

dagarna  

Hur länge klarar du att sitta 

kvar på Tjuren?! 

Den mekaniska tjuren från förra året är tillbaka. 
Hur länga kan du sitta kvar? Såväl vuxna som barn kan rida tjuren och fina priser väntar för dem som lyckas sitta kvar länge. 

Beställ din nästa Grill på Grillmässan

Ingen annanstans kan du se så många olika typer av grillar, smokers och utekök samtidigt och från så många olika fabrikat och leverantörer. I år kan du både förbeställa dina favoriter och handla på plats. Du hittar flera återförsäljare på plats samtidigt som man också kan prata med flera av leverantörerna direkt på plats. 
Seedlings in Pots
grillmässan-1-2.jpg

Marknad !

Färska kryddor, oliver, såser, korvar, rubs, honung mm. I år ökar vi fokus på handel på plats med en rad härliga produkter av högsta kvalitet att ta med hem.

På Scenen

YTo2OntzOjI6ImlkIjtpOjEzODc2ODM7czoxOiJ3
På lördagen är det stora huvudnumret duellen mellan Johan Jureskog och Adam Biderman från USA i ”världens bästa burgare” det är ni som besökare som får vara med och utse vinnaren. Utmaningen äger rum kl 12:00 den 25e maj. 
Scenen bjuder i övrigt på stämningsmusik från Marks Jazz band samt kurser i grillteknik, hur man gör sin egna smash burger mm.  

Nu kan du bli VIP 

PEREZ-7057.jpg
Varje år har Grillmässan välkomnat 
VIP-gäster och press inbjudna av legendariske festarrangören Johan Carlén.
Ett inslag som blivit en attraktiv tradition  som varje år genererar uppslag och helsidor i nöjespressen. För första gången någonsin släpper vi i år ett begränsat antal platser hit till försäljning. BLACK VIP heter paketet och ger tillgång till en reserverad lounge under lördagen mellan 11:00-15:00.  Mat, dryck, alkohol och goodiebags ingår ihop med mingel med celebra gäster, influensers och kända grillmästare. 
Ett alternativ vi kallar GRILL VIP är att boka en Sunbed eller egen lounge grupp för dig och ditt sällskap med grillade smakprover, dryck och personlig service. Två stycken  Sunbeds finns för två-fyra personer. 
Vid bokning ingår goodiebags fyllda med både produkter och erbjudanden. 
BLACK VIP: 1500 kr p.p
GRILL VIP:
Sunbed: minimum spend 3000 kr 
Lounge grupp: Minimum spend  5000 kr
Hyra hela VIP tältet (64 kvm) Minimum spendering 14 000 kr + 500kr anmälningsavgift. 
Anmäl ert intresse för VIP-pass och bokning av av sunbeds eller lounge grupper här

Thanks for submitting!

bottom of page