top of page

Utställare 

Stjärnakock-Messina.png

We Cook Outside

We Cook Outside presenterar MONOLITH GRILL - En keramisk grill som har allt: grillning, rökning, bakning och matlagning. Förläng ditt vardagsrum och njut av naturen. Detta utekök erbjuder tillräckligt med utrymme för gemensam matlagning och oförglömliga upplevelser. 

view_2x.jpg

Traeger

Joe Traeger från Oregon älskade att grilla, men efter en brand i en gasgrill 1985 så tänkte han att det här går att göra bättre, - den första pelletsgrillen stod klar samma år. Idag är pelletsgrillarna den snabbaste växande grilltekniken i USA, enkelheten, säkerheten, men framförallt pga den goda smaken som kommer fram genom dom olika valda pelletsen.

Under fredagen och lördagen så får vi finbesök ifrån Usa , leganderen Diva Q står i montern. 

cwyNCVFw.jpg

Portable kitchen

PK kolgrill & smoker.

Genial konstruktion i världsklass. 

4 ventiler, drömmen för 2-zon cooking.

Otroligt mångsidig, tät, portabel, lätt att rengöra.Gjuten i aluminium, rostar inte, gångjärn som håller.

Älskad av bbq-proffs - Built to cook Built to last!

bild 2.jpg

Southside BBQ

Stockholms första och enda grill- och bbq butik. 

Förutom marknadens absolut bästa grillar bl. a. PK (Portable Kitchen) och Traeger (pellets grill) har vi allt 

från grilltillbehör, rubs, såser, rökträ, chunks, rökflis, svenskt grillkol, pizzastenar, matlagnings-tillbehör och mycket annat i en inspirerande miljö.

Grillning ska upplevas! 

croppedimage740420-THORS-Uniq-long-table

Thor-Design

Dansk design med hållbarhet i fokus. Möbler, utekök mm. 

logo.jpg

Svenskabad

Svenska Bads spabad är utvecklade för att klara det skandinaviska klimatets mest extrema växlingar. Vi använder de stryktåligaste materialen, marknadens effektivaste isolering och den senaste tekniken för rening.”

dryboy_1240x750_01.jpg

Dryboy

Skydda din fina grill och ditt påkostade utekök från regn, smuts, nedfall och solens bitande strålar när du inte använder det. Dryboy.se® skräddarsyr överdrag precis efter måtten på just din grill eller utekök, och för alla typer av möbler och inredning utomhus.  Alla Dryboy-överdrag sys för hand i Sverige i en stark Oeko-Tex®-certifierad textil som klarar tuffa förhållanden under många år. Läs mer på www.dryboy.se

DELIVITA AD 2.jpg

Delivita 

Pizzaugnar i design av högsta klass

image002.jpg

Oucus sweden

”att erbjuda ett väldesignade, stilrena produktermed ett tydligt formspråk och en klassisk enkelhet har varit vårt mål när vi skapat OUCO utekök.”

Seedlings in Pots

Färska ekologiska kryddor

Hällnäs färska ekologiska kryddor från Norrland finns på plats med direkt försäljning till mässpriser. Varje dags fylls det på med första kryddor! 

image003.jpg

Landmann

Landmann visar sin nya smoker som också kan handlas till mässpris med hemkörning. I montern träffar ni också Dogge Doggelito under lördagen och söndagen. PS ni vet väl att ni kan förbeställa denna grill redan nu? Kontakta oss på grillmässan för att erhålla erbjudandet 

namnlöst-95.jpg

Gasolfyllarna

”Gasolfyllarna, Ackrediterat gasolfyllningsföretag fyller gasol i lösvikt till Sveriges bästa priser, snabbt smidigt och enkelt. Driver idag nio fyllningsstationer med tillhörande butiker samt webshop”

Nyhetsbild Bea BBQ.jpg

Lohmanders

Årets grillnyhet Lohmanders Bea BBQ

Inför grillsäsongen lanserar Lohmanders nyheten Bea BBQ! Vi har blandat Lohmanders populära Bearnaise med en härligt rökig BBQ-sås för få fram det bästa av två världar. Resultatet är en krämig, fyllig sås med smak av dragon och sötma och rökighet från BBQ-såsen. 

Vår nya goda sås passar perfekt till allt som är grillat, både till en god köttbit, kyckling eller på vegoburgaren. 

Lohmanders nya Bea BBQ är en limited edition, så passa på att prova den innan den tar slut!

Olive Appetizer

Olive bar

Olive bar är med för 3e året i rad med sina färska härliga oliver. 

i18npic.C800x600.gh250_innen02.jpg

Haparanda Woodart

Wart erbjuder Grillstugor /grillkåtor i olika storlek. Kliv in i grillstugan på plats! 

grillkol2.JPG

Luxia

"Luxia med sin över 10 år långa historia, började ödmjukt med att introducera en helt annan typ av grillkol på marknaden, och har snabbt etablerat sig som en av Sveriges största grillkolsleverantörer. Med grillkol av den absolut bästa kvalitén och den absolut bästa som finns på marknaden idag."

cajp.png

Caj.p

För mer än 50 år sedan lanserades Caj P’s första grillolja men framgångssagan om ett av Sveriges största varumärken inom smaksättning börjar redan några år tidigare. Prova såserna i ”dogges monter”. Klicka på länken nedan så kan du läsa allt om historien bakom Sveriges godaste grillprodukter.

2016_0511-9_4-27.jpg

Kamado Joe

 Kamado Joe är inte bara en produktserie. Det är det som händer när två killar som älskar att grilla börjar arbeta på allvar för att skapa den bästa keramiska grillen i världen. Bättre kvalitet. Smartare egenskaper. Mer innovativa tillbehör.

Grilla_som_en_mästare_med_Kamado_SUMO.jp

Kamado Sumo

​Som stor kamado entusiast presenterar Johan Jureskog stolt sin serie med kamadogrillar - Kamado SUMO.

"Vi erbjuder en Kamado av högsta kvalitet och med alla egenskaper som krävs för att klara av att användas året runt i det tuffa skandinaviska klimatet. Min ambition är att sprida kamadogrillens förträfflighet till fler grillentusiaster genom att erbjuda en genuin kvalitetskamado till ett bra pris. Kamado SUMO grillens egenskap av att kombinera grill med isolerande ugn ger dig ett fantastiskt mört kött som har den riktiga kolgrillseldade smaken.”

Ofyr_2369-1.jpg

Ofyr

OFYR är mer än bara en grill.

Nu över 1000 nöjda kunder  och vi fortsätter erbjuda den bästa lösningen för utomhusmatlagning.

Med tidlös design är alla produkter i OFYR serien tillverkade av högsta kvalitet.

Grilla, steka, woka, glödbaka eller koka, flest tillagningsmöjligheter i en enhet.

Vedeldad för bästa smak och  känsla.

Enkelt att bygga sitt unika utekök som kommer vara en samlingspunkt för lång tid.  

Man väljer om man vill ha ytfinish i cortenstål eller matt svart.

Passar lika bra vid sommarstugan som på uteserveringen.

SvartlogoGH1810242.png

Grillhouse

bottom of page