top of page

UTSTÄLLARE

Betzo

Betzo föddes från en idé om att förena passionen för friluftsliv och picknick med stillren design och smarta funktioner.

 

Vår designprincip är skandinavisk och är centrerad kring exklusivitet, funktionalitet och minimal estetik, så att våra kunder kan njuta av sin picknick i komfort och stil. Betzos tidlösa picknickprodukter gör att varken glas eller flaska kan vicka omkull.

Betzo värdesätter hållbar utveckling och svensktillverkade produkter för en lyxig och funktionell picknickupplevelse.

Bregott

På Grillmässan får vi besök av Bregott som är ute på turné med en ny Bregott.

Contura Steel

Hur ser din ideala grillplats ut om du fick önska? Räcker det med en grill eller vill du också ha en avställnings- och arbetsyta? Kanske en vask med rinnande vatten för att skölja av grönsakerna och en kokplatta för potatisen? Det kan vara praktiskt med lådor och skåp att förvara kol och andra grillattiraljer i och en hylla att ställa kryddorna på. Kylskåp för ölen och det vita vinet vore ju också trevligt att ha.

Oavsett vilka önskemål du har kan du med Contura Steels eleganta moduler bygga upp ditt eget kompletta utekök så att det passar just dig och dina önskemål. På grillmässan vill vi ge dig inspiration och nya idéer som kan ta din och familjens matupplevelse till nya nivåer. ”

Eriks såser

Eriks® såser föddes i ett restaurangkök. Varenda idé, smak eller kombination kan spåras till fläckiga kokböcker på rostfria bänkar i några av landets finaste kök. Bakom recepten står Erik Lallerstedt, en stjärnkock som bemästrat restaurangvärlden i över 50 år. I sina såser har Erik Lallerstedt skapat en kompromisslös genväg till restaurangens magiska värld. En möjlighet att uppleva den var du vill, när du vill. Här på sidan finns alla såser och dressingar samlade tillsammans med tips och råd kring hur de avnjuts bäst. Titta runt lite och kom snart tillbaka, för det dyker hela tiden upp goda nyheter. Vi ses!

Eriks´® såser – Tar restaurangen till dig”

Eva Solo

Eva Solos gasolversion av den prisbelönta grilltunnan är sannolikt den elegantaste och smidigaste gasolgrillen på marknaden. En nyhet är att grillen nu även finns med en mattsvart beläggning.
Gasolgrillen är både snygg, mycket funktionell och enkel att använda. Den har utvecklats särskilt för grillentusiaster som värdesätter unik design och hög kvalitet. Här gäller inga kom-promisser – bara exklusiva detaljer.

Grillen ser ni vid Dogge stationen. 

Gilla Grilla

Grillkurser, event, kryddor, grillar mm 

Grill & Eld

Grill och eld Stockholm säljer grillar med massor av trivselfaktor. I våra grillar eldar du med ved vilket både skapar en härlig atmosfär och bra grillytor. För snabbare grillning går det naturligtvis bra att använda vanligt grillkol. Grillarna har sitt ursprung i Sydafrika och heter där Braai. Den passar utmärkt på en altan under bar himmel och blir där ofta den självklara samlingsplatsen. Det går även att placera din Braai under tak.

Johnny’s®

Kungen av smaker och grillat!

På Johnny’s® försöker vi hela tiden hitta nya komplement till den grillade maten. Vi är inte rädda för att testa nya smaker och smakkombinationer. Exempel på det är vår spännande BBQ-sås med smak av black garlic & chili. Inför grillsommaren 2018 har en ny senap som vi är väldigt stolta över, Johnny’s Yellow mustard. Senapen vann nyligen guld i Senaps-VM i USA!  Vi har märkt att när konsumenten väl provat Johnny’s® duger ingenting annat. Har du smakat än?

Kamado Sumo

Som stor kamado entusiast presenterar Johan Jureskog stolt sin serie med kamadogrillar - Kamado SUMO.

"Vi erbjuder en Kamado av högsta kvalitet och med alla egenskaper som krävs för att klara av att användas året runt i det tuffa skandinaviska klimatet. Min ambition är att sprida kamadogrillens förträfflighet till fler grillentusiaster genom att erbjuda en genuin kvalitetskamado till ett bra pris. Kamado SUMO grillens egenskap av att kombinera grill med isolerande ugn ger dig ett fantastiskt mört kött som har den riktiga kolgrillseldade smaken.”

Kl 13 - 15 lördagen den 26e maj har du möjlighet att se Johan Jureskog grilla i Kamado SUMOs monter och lyssna på hans bästa grilltips. Johan kommer även närvara i montern vid andra tillfällen under mässhelgen. I Kamado SUMOs monter kommer ni även träffa och få grilltips av grillmästarna Ben Game och Robin Edsmyr. Dom kommer även att grilla kl 11.00 och kl 16.00 samtliga dagar under mässan.

Looft Lighters

Det smarta och miljövänliga sättet att tända grillen!

No Worries BBQ

No Worries bbq är ett företag som värnar om naturens resurser.

 

Att bygga upp trevliga samlingsplatser med grill möjligheter, skapat trivsel och gemenskap.

 

Att grillen drivs med ren el betyder att det inte finns någon risk för brand, den är barnsäker och går att få handikapp anpassad, alltsså en grill som passar alla.

Olivebar

Egen inlagda Grekiska oliver i svensk tappning

PK Grill

''Built to cook built to last'' - USA’s mest folkära grill och smoker.

I mer än 60 år har PK Grill & smoker listats bland de bästa kolgrillarna på den amerikanska marknaden, älskad av barbecueproffs och matentusiaster. I början av 1950-talet gjorde Hilton Meigs i Tyler Texas vad många anser den perfekta kolgrillen. Han konstruerade och tillverkade en helgjuten kolgrill och smoker i aluminium och kallar den för ''Portable kitchen''.

Primo

På italienska betyder "Primo” bäst då den är "best of the best" när det kommer till utomhus matlagning.

Primo är mycket mer än en grill, den är en multi-purpose utomhus spis. Grilla, baka eller rök din middag, året om och få ett utmärkt resultat. Primos patenterade oval form levererar samtidigt direkt - och indirektmatlagning. Du kan tex. grilla tjocka biffar på den direkta sidan, samtidigt som du tillagar färsk sparris på den indirekta sidan.

Svensk Fågel

Svensk Fågel är branschorganisationen för svensk matfågelproduktion och uppfödning. Vi står för 98 procent av matfågelproduktionen i Sverige. Vi representerar hela kedjan och våra medlemmar består av avelsföretag, kläckerier, fodertillverkare, bönder och slakterier. Leta efter vår märkning Gula Pippin som garanterar god, klimatsmart och hälsosam kyckling eller kalkon från djur som har haft det bra.

TEFAL

Att ta fram innovativa produkter, med smarta lösningar, har blivit ett kännetecken för oss på TEFAL-OBH Nordica. Vi är tacksamma för att nu ha en marknadsledande position i Norden och kommer att göra vårt yttersta för att fortsätta erbjuda nordiska och internationella hushåll nya, spännande produkter med snygg design.

Vindelkol

Sveriges största träkolsproducent, och det enda företaget i Sverige som tillverkar träkol i idustriell skala!

Weber

Weber Grill Academy grillskola, Grillutställning samt "VIP buss" är några av inslagen som årets huvudsponsor bjuder på  

Wurstmaster

Wurstmaster är ett svensk företag som startades 1991 med egen korvtillverkning.

När Sven blev delägare i företaget så var han en av få med charkuterimästarbrev inom detta hantverk, vilket även är ovanligt idag, endast 6personer i hela Sverige har detta! Med kunskap och kompetens har Wurstmaster vunnit en mångfald av medaljer i Chark- SM genom åren. Idag är Wurstmaster fortfarande ett litet familjeföretag med Sven i spetsen och som tillsammans med hans son och 11 anställda driver korvfabriken där de producerar högkvalitativa korvar med svenskt kött, hög kötthalt och med spännande smaker. Wurstmaster har sedan starten tillverkat sina korvar i det anrika slakthusområdet i Stockholm.

 

Besök oss i vårt tält, där vi i samarbete med Kullamust både grillar och säljer våra korvar, och presenterar säsongens tre nyheter: Lamm provencale, Texas BBQ och Cajun.

Överstekvarn Chili Gotland

Familjen Mathers kärlek till chili ledde dem år 2012 att börja odla chili på Överstekvarn Gård på Gotland. Gårdens chili förädlas numera till ett spännande sortiment av produkter med gotländska råvaror som grund och med fokus på smak och kvalitet. Från milda till superheta smaker, här finns chilisåser, barbequesås, chutney, senap, dessertsåser och salter, allt producerat helt utan tillsatser.

Please reload

PARTNERS

För 5:e året i rad samlar Andreas Mathiasson några av Sveriges främsta Grillmästare till en station som bjuder på både show och grillad mat i världsklass.

bottom of page