top of page

Grillmästare på plats

Träffa Grillbloggen och Sveriges Grillelit 25-27 maj

Andreas Mathiasson slog igenom under första omgången av Grillmästarna på TV4 då han kammade hem första platsen. Sedan dess är han medlem i Svenska Grilllandslagat och har vunnit det mest som går - guldmedalj i både BBQ SM, EM och VM. Tillsammans med vapendragen Johan Drevhage, finalist i TV4 Grillmästarna och också medlem i Svenska Grillandslaget så driver dem JD Grillevent & Backyard Heroes. Tillsammans samlar dem ett helt team av kända grillmästarprofiler kända från TV och håller servering och show på plats.

Missa inte detta!

Andreas Mathiasson & Johan Drevhage

Johan Jureskog

Stjärnkocken som driver bla restaurang AG och Rolfs kök. 

 

På lördagen har du möjlighet att se Johan Jureskog grilla i Kamado SUMO monter och lyssna på hans ambitioner som ambassadör för Kamado grillarna SUMO. 

Per Ehrlund

GRILLENTREPRENÖR

-Sveriges mest anlitade grillinstruktör.

Flera utmärkelser inom grill och mat. Skriver nu på sin andra grillbok, uppföljaren till Grilla på riktigt. (köp boken här). 

Per är på plats under Webers fana alla dagar.

Jonas Borssén

Kock, författare av flera kokböcker med grilltema och kung på Chilepeppar! 

Kärt återbesök på Grillmässan med Jonas som är på plats med Chilepepparföreningen

Peter Watz, driver Grillbloggen.nu

Bloggen för dig som är intresserad av grill och BBQ. Peter publicerar branschnyheter och gör egna video- och skrivna reportage. Här hittar du även recept som passar grillningen. Passa på att följa Grillbloggen.nu på Instagram och YouTube också så håller du dig uppdaterad.

 

Peter kommer finnas på mässan om du vill prata val av grill, grillkol eller andra intressanta grillrelaterade saker

Leif Andrée

Skådespelaren Leif Andrée har en sida alla kanske inte vet om och det är att han lika grym vid gillen som på scen och tv-rutan.

 

Du hittar Leif grillandes för fullt både lördag och söndag på Eva Solos designgrill med smakprover av Svensk kyckling och smakfulla såser från Lohmanders.

BEN GAME

Grillmästaren Ben Game gjorde sig känd  under Grillmästarna på TV4 2016. Han Grillar alla dagar i Kamado Sumos tält. En närmare presentation av Ben hittar ni på Grillbloggen här 

The Grillfather

Saman Nazar som han heter egentligen heter slog också igenom på TV4 Grillmästarna och ses nu ofta på grillevents, inte sällan tillsammans med JD Grillevent som också är fallet på Grillmässan. Är du nyfiken på att veta mer om "The Grillfather" så träffar kan du läsa intervjun om honom på Grillbloggen här

bottom of page