top of page

Hur många varianter av hamburgare kan man göra? 

 

Hamburger-trenden fortsätter svepa över Sverige och det är många som hävdar att dem har

Sveriges godaste. Grillmässan hävdar så klart att grillat är godast och har ställt medverkande

krögare med utmaningen att skapa Sveriges godaste grillade burgare! Utmaningen är att antingen skapa en löjligt god hamburgare i någorlunda klassiskt format, eller en nyskapande och helt unik burgare. Vi lägger upp tävlingen på Facebook där du kan lägga din röst på just din favorit. 

De tävlande är:

Texas Longhorn har i över 20 års tid varit en av de orkönta kungarna på grymma hamburgare, på grillmässan finns både klassiker för de trogna fansen och en ny "lyxburgare" speciellt framtagen för evenemanget. 

Grillmässans egna ambassadörer  Andreas Mathiasson och Johan Drevhage med sitt team av grillmästare har intensifierat sitt samarbete med Lindströms för att ta fram vad dem anser vara den utlimata grillhamburgaren. Specialframtaget Brioschebröd och Castello ost är några av de "hemliga" ingredienserna som avslöjas.  

Utöver att Lindströms levererar köttet till Grillmästarnas hamburgare ställer dem upp med sina egna Angusburgare, Laxburgare och Lammburgare i egen serveriing. Samma sort du själv kan köpa i butik men här grillade i sammarbete med BBQ Taste och deras grillteam. 

Bison Burgare 

Wannfors Catering med 22 års erfarenhet i branschen har prcis tagit fram en Bisonhamburgare vi ser mycket fram emot att prova. 

Helldog har inte bara världens starkaste korv, Harakirikroven, utan även världens förmodligen starkaste hamburgare. 

Hellburger är för den verkligt modige och kanske inte vinner alla rösterna i kategorin godaste burgare men bör kamma hem poäng för mest unika. 

Tillvardags är dem kända för sina kantarelltoasts som skapar långa köer vart food trucken än står, men på Grillmässan öppnar dem servering med grilltema och till hamburgertävlingen har dem tagit fram en Kanatrellburgare! (vad annars) En 180 g Högrevsburgare med Kantareller och Västerbottensost, coleslaw, picklad rödlök, picklad gruka, sallad, tomat, rostad lök, cheddarost och Jalapeno.

Beer & Burgers

Öl och burgare och är ett välbeprövad kombo som i pincip inte kan misslyckas, så vi tänkte varför inte göra det till ett av årets teman? 

Till vänster kan ni läsa om hamburgarna, här nedan om ölen! 

Under uppdatering

bottom of page