top of page

Här är grillprodukterna som var med på mässan kontakta oss om du är intresserad av att beställa någon av dessa 

Braai från Eld & Grill

Braai betyder barbeque eller grill på afrikanska.

I Sydafrika precis som på många andra platser i världen är grillning en viktig social tradition. Ved och kol eldas i en braai. Braaien är det perfekta uteköket eftersom den kombinerar en öppen eld med bra grillytor. Du kan även koka i gryta hängande över glöden samt tillaga och värma mat i lådorna under glödbädden. Den öppna elden värmer både dig och dina gäster samtidigt som du lagar mat. Våra braaigrillar är tillverkade av 3-4 mm tjockt stål. Den har en stabilt utformad ”kolmila” där ved eldas och därmed producerar kol. Här er vi Grillmästarna från JD och Samir, Grillfadern, kolla in Braai på mässan!

Contura Steel

Utekök fortsätter att vara en av de stora trenderna.

Contura Steel visar Outdoor Kitchen - Svenskt hantverk gjord av de bästa materialen som finns att tillgå. Uteköket är i rostfritt stål komplett med diskho, blandare samt en kvalitetsgrill med gjutjärnsgaller. Stativet är försett med hjul på ena sidan samt handtag på den andra för att lätt kunna flyttas.

EazyBBQ

EAZYBBQ – ETT HELT NYTT, EKOLOGISK OCH ENKELT SÅTT ATT GRILLA PÅ!

 

  • BARA ATT TÄNDA LÅDAN

  • VÄLDIGT LÄTT ATT TÄNDA OCH SEDAN BARA LÄMNA

  • 20 MINUTER SENARE ÄR GRILLEN KLAR FÖR ANVÄNDNING

  • 100% EKOLIGISK – UTAN NÄGRA TILLSATTA KEMIKALIER ELLER TÄNDVÄTSKA

  • GRILLKOL AV EK AV HÖGSTA UTVALDA KVALITET

  • EN NATURLIG PRODUKT SOM GER MATEN EN REN FIN SMAK

  • GRÖN EK HAR HÖGT VÄRMEVÄRDE OCH RÄCKER LÄNGE

  • REN PAKETERING - INGET DAMM ELLER SOT

  • PRAKTISKA OCH LÄTTHANTERADE FÖRPACKNINGAR

LANDMANN

Denna Grill Tennessee 400 barbecue smoker från Landmann hittar ni i VIP-Loungen. Grillen är en tung pjäs som är  tillverkad av krafig 4mm plåt och har en stor grillyta. Tack vare den mycket kraftiga plåten är det lättare att hålla en jämn värme

KAMADO BONO

Keramiska kamado grillar har en mycket gammal historia bakom sig. Arkeologer har hittat dem i alla delar av världen. En av de äldsta är mer än 3000 år gammal och har påträffats i Kina. Den runda lerkastrullen anses vara den moderna KAMADO grillens föregångare.

Under mer än ett år har vi drömt, planerat och jobbat på att förverkliga vår idé. Vår idé har varit att man inte ska behöva vara expert för att laga goda och nyttiga maträtter. 
Under våra efterforskningar har vi steg för steg förverkligat vår vision. Vi har lagat en mängd goda maträtter och njutit av det fantastiska resultatet, och dessutom har maten tillagats på ett miljövänligt sätt.
Det du behöver är de rätta verktygen! Undrar du vilken sorts verktyg vi pratar om? Du behöver en Kamado BONO, den miljövänliga keramiska grillen som redan finns tillgänglig i Sverige! 

Napoleon Grillar

Napoleon är Nordamerikas största privatägda producent av högkvalitativa eldstäder för ved och gas, gourmetgrillar för kol eller gas, produkter för uteliv, vattenfall och ett komplett sortiment av produkter för centralvärme. På mässan fann man grillarna vid Lindströms där bla Jonas Borssen visade hur det skulle gå till

OFYR

Det nya sättet att grilla! Ofyren är en vacker trädgårdsmöbel och fackla när den inte används för matlagning och en social matlagningsplattform alla kan laga maten tillsammans på. Ofyren var få som missade då den blev en show i sig under matlagningen mässans egna med

JD Grillevent  

Svensk Betongdesign

Svensk Betongdesign gör unika utekök i betong på beställning med skräddarsydda lösningar. På plats kommer några specialgjorda färdiga kök att visas upp vilka finns till försäljning.

 

Mässans mest sålda grill!

Här har vi storsäljare, mässans mest sålda grill! Lotus Grill är en smidig bordsgrill och kanske just för att den är så smidig så sålde den i princip slut på mässan.

Big Green Egg

Originalet av keramiska grillar, här in action med grillmästaren Jimmy Stening och de fantastiska pilgrimsmusslor som det bjöds på i just denna station av Big Green Egg på plats. Fint reportage om detta kan läsa här 

Muurikka

Det finska originalet med ca 40 års försäljning bakom sig. Muurikka har blivit synonymt med stekhällar men den enda rätta Muurikka-stekhällen utvecklades av de som grundade företaget 1976. Det hela började med att man skulle klyva en murgryta för att kunna använda den till stekning. 

Det hela utvecklade sig och de första hällarna som såldes kom till av inspektionsluckor från stålcisterner. Ett helt nytt ”ord” och en legend, murbottepannan eller Muurikka, kom till. Stekhällarna tillverkas fortfarande i Finland, nu dock i industriell tillverkning och hundratusentals större och mindre Muurikka-stekhällar har sålts sedan dess. 

Idag rymmer varumärket Muurikka över 100 olika artiklar och systerprodukten TundraGrill ett 40-tal artiklar till.

Kamado Sumo

Som stor kamado entusiast lanserar nu Johan Jureskog äntligen sin nya serie med kamadogrillar - Kamado SUMO.

"Under två års tid har vi tagit fram en Kamado med högsta kvalitet och alla egenskaper som krävs för att klara av att användas året runt i det tuffa skandinaviska klimatet. Min ambition är att sprida kamado grillens förträfflighet till fler grillentusiaster genom att erbjuda en genuin kvalitetskamado till ett bra pris. Kamado SUMO grillens egenskap av att kombinera grill med isolerande ugn ger dig ett fantastiskt mört kött som har den riktiga kolgrillseldade smaken.”

Purus Garden

Det smidiga uteköket Purus Garden väckte stor uppmärksamhet när Leif Andrée bjöd på kyckling och använde detta som arbetsstation under Grillmässan. Köket är helt tillverkat i rostfrittstål med praktiska hyllor under arbetsbänken. Pris inklusive frakt 11 900 kr. 

kontakta oss på info@kokogrill.se vid intresse

Traeger

Stor snackis blev nya Traeger  grillarna hos Kitchenlab. Fanns många utföranden men Grisen fastnade nog mest på bild i mångas telefoner

bottom of page