top of page

17e augusti Bro Hof

Golftävling med glöd 

Golfbanan är en klassisk skådeplats för såväl kundmöten och affärer som för spännande tävlingar och eget nöje. Men golfbanan är också en perfekt arena som annorlunda och exklusivare alternativ för mässor/utställningar och event. 

I Sverige kan vi vara stolta över att husera en av Europas högst rankade golfbanor-Bro Hof Slott. Hit samlar Grillmässan det bästa av det bästa - premiumsegmentet från grillmässan och grillsommaren 2017. Varje utslagshål presenteras av ett varumärke/produkt i vad som blir årets "hetaste" golf tävling. 

Upplägg

Tävlingen som spelas är en shogun tävling om ca 100 deltagare. De tävlande gästerna utgörs av inbjudna gäster och leverantörer. Köpstarka kunder, offentliga och celebra personer, krögare och leverantörer. Ett fåtal biljetter släpps till försäljning,  

 

Varje utslagshål presenteras av ett företag/produkt som skall skilja sig från mängden i avseende kvalitet och således utgöra ett odiskutabelt premium val. Ett särskilt fokus läggs på produkter associerade med grill, mat och sommar. 

 

Som "hålpresentantör" erhålles en större utställningsyta för demonstration, smakprover etc. Företagets eller varumärkets logotyp syns även i inbjudan, och biljett till att vara på tävlingen samt middag och efterfest.

 

Efter tävlingen som börjar kl 09.00 hålls middag och prisutdelning med efterfest. Prisutdelningen och festen erbjuder fler möjligheter till exponering för de medverkande.   

Vid intresse kontakta anders@goldfair.se

Mobil 0704284968

bottom of page