top of page

Boka plats på Sveriges största grillhappening 

Sveriges största grillevent! Över 38 000 besökare 2017, del av Sverigedagarna som 2018 nådde 

100 000 besökare! *

Marknadens hetaste produkter och profiler inom grill och bbq

Bild från Grillmässan 2017. Jimmy Stening tillagar pilgrimsmusslor på Big Green Egg 

Matservering, smakprover och kulinariska 

upplevelser 

Bilden visar BBQ bricka från 2017. Tillagad av JD Grillevent med bla Andreas Mathiasson, Johan Drevhage och The Grill Father vid grillen. Brickan innehöll Brisket från Johan i hallen och Svensk Kyckling från Kronfågel.

Pressbevakning och VIP-gäster

Grillmässan har varje genererat en god mediabevakning av evenemanget, dess utställare och partners. Varje år har Grillmässan därtill invigts för inbjudna VIP-gäster och celebriteter. Ett inslag som vuxit för varje år och väldokumenterat av nöjesmedia. 

2017 fick Grillmässan även internationell press via Dubai Television. Titta på inslaget här

Vill du medverka på grillmässan 2019?

På grillmässan kan man medverka som utställare. Platser för matservering, är dock redan bokade och vi har inte med Foodtrucks nästa år. Givetvis finns flera olika typer av sponsorposter och exponeringsmöjligheter. Ni kan även kontakta oss vid intresse av att synas på andra platser inom Sverigedagarna utanför Grillmässans dedikerade område. 

Här hittar PDF med mer information 

Här hittar du PDF med priser. Observera att priserna är gemensamma för grillmässan och Sverigedagarna men att Grillmässan inte erbjuder hantverksplatser eller foodtrucksplatser. 

KONTAKTA OSS FÖR MER INFO

Your details were sent successfully!

* Sverigedagarna spänner över ett stort område över Djurgården och uppskattas  totalt nå ca 100 000 personer. Det kan inte garanteras att alla dessa personer passerar eller besöker Grillmässans område. För mer information om Sverigedagarna besök www.sverigedagarna.se 

bottom of page