top of page

För dig som är krögare

 

Nedan följer lite viktig information att tänka på för dig som är krögare 

 

Öl & Vin:

Det är endast tillåtet att servera öl och vin från våra officiella leverantörer. För Öl är det Budvar från Galatea som kommer levereras i burk, ej i tapp. Ni tillhandahålls ett st kylskåp samt ölglas från Galatea. Kontaktperson Galatea:Peter Skogblad peter@galatea.se tel. 073 – 332 5890

För vin så är det utsedda varumärken från Prime Wine som gäller. Ni tillhandahålls en grunduppsättning vinglas. Kontaktperson Prime Wine: 

niclas.carlstedt@primewinegroup.com mob:    +46 70 922 57 41    För bägge leverantörer gäller att ni måte ha giltigt utskänkningstillstånd. Ni får retunera oöppnade kollin kostnadsfritt. 

 

Glöm inte att det är ni som är krögare som ansvarar för att kolla leg på dem som beställer alkohol, barn och ungdomar får vistas på området så håll uppsikt. 

 

Alkoholservering får ske fram till stängning, och gästerna får då ca 30 minuter på sig att dricka upp det dem har beställt. Var dock noga med att ni inte serverar efter stängning. 22:00 på lördag och 19:00 på söndag. 

 

Läsk:

Pepsi är officiell sponsor och vår huvuddryck under detta evenemang. Leverantör är Carlsberg. Kontaktperson: mimmi.moosberg@carlsberg.se

 

Spillskydd: 

Det måste finnas matta/underlag på det område där mat och livsmedel förberes och serveras samt lämnas ut. Det kan vara plast som läggs ut men det måste vara helt täckt ina hål eller skarvar. Har ni inte eget material för detta så beställ spillskyddsmattor från Frans August tält. 

 

Material: 

All utrustning som ni önskar hyra in måste ske via Frans August tält. Dem tillhandahåller allt från bardiskar till värmeskåp och möbler. www.fransaugust.se kontaktperson: mauritz@fransaugust.se mobil: +46(0)707-18 53 02

 

Sopor: 

Matavfall sorteras separat i kärl som ni kommer få av oss. Viktigt att ni bara lägger matavfal i dessa då detta blir biogas sedan.

Övriga sopor slänger ni anvisad container. Vill ni att våra nissar kontinuerligt tömmer papperskorgarna och går iväg med sopsäckarna åt er så kan detta beställas till en summa av 500 kr per dag , det inkluderar dock inte bortforsling av de sopor ni har efter stägning endast under öppettiderna.

Beställer ni inte åran tjänst ansvara ni för att kontinuerligt hålla sopkorgarar vid er servering tömda och att inga synliga fulla soppåsar ligger fram eller orskar lukt/obehag på utställningsområdet.  

 

 

 

bottom of page